Om os

Om Express USB stiks

Vi tilbyder et stort sortiment af USB-produkter, Powerbanks, Audio produkter og Fidget spinners der kan tilpasses med dit firmas logo og budskab. Hertil kommer, effektiv og venlig kundeservice, der omfatter data preloading, fil-lås, autorun-funktion, trykning / gravering, og PANTONE matchede overflader, vi tilbyder dig en komplet løsning til en vellykket kampagne.

I modsætning til andre leverandører, der er afhængige af flere forskellige producenter i Kina, har vi vores egen ISO-9000 certificeret fabrik, som kan levere høj kvalitet USB-produkter med den korteste leveringstid i branchen.

Vores kundeservice Filosofi

fantastiske produkter og løsninger betyder intet uden førsteklasses service. På Express USB sticks, brænder vi for kundeservice. Du vil blive mødt af en veluddannet og dedikeret account manager som hjælper dig gennem hele processen for at sikre at dit produkt er leveret til tiden. På grund af vores høje kvalitet og førsteklasses kundeservice, har virksomheder, skoler og offentlige institutioner over hele verden fortsat tiltro til os som deres foretrukne leverandør

clients

Statistik og fakta om Express USB-sticks

  • Vores 5 dage leveringstid er den hurtigste i branchen.
  • Over 10.000 kunder over hele verden har tillid til os.
  • Vi er ISO 9001:2015-certificeret.
  • Vores produkter er RoHS-kompatible.
  • Omkring 20.000 USB nøgler er trykt eller graveret hver dag
  • Kvalitets kontrol bliver udført i 7 stadier af kontrol på alle produkter i hele produktionsprocessen.

    Express USB sticks er et handelsselskab under Flashbay Ltd, den globale specialist i USB sticks med logo.