FAQ - Ofte stillede spørgsmål

Hvad er jeres leveringstid?

Da vi har vores egen fabrik, kan vi levere dine produkter af høj kvalitet på den korteste tid. Næsten alle vores produkter kan leveres (fra den tid de bestilles til levering) på kun 5 dage for ordrer mellem 10 og 3000 enheder.

Sig du bestiller 500 Classic Series USB stiks printet med dit logo i 4 farver og pre-loadedet med dit data - så kan du have dem i 5 arbejdsdage fra i dag! Bestiller du 5000 USB stiks med logo print, er der også cance for at du kan have dem inden for den samme tidsramme. Faktisk har det vist sig at gennemsnitligt er vi helt klart den hurtigste leverandør af USB produkter med logo i verden.

Hvordan kommer logo'et på USB nøglen?

Produkt typen og materialet dikterer ofte hvilke printing/branding metoder som bruges. Vi har in-house afdelinger, der specialiserer sig i hver af de trykmetoder herunder for at sikre at den højeste standard opretholdes.
 • Screen Printing - Screen printing er bedst egnet til logoer med 1-4 farver, der ikke har nogen skygge eller farveovergang. Før vi printer, er trykfarver blandet for at matche Pantone® farvereferencen angivet på det virtuelle Proof (Et virtuel proof er et elektronisk dokument, der viser, hvordan dit logo/detaljer ville se ud, på et givet produkt). Screen Print virker bedst på USB stiks af plastik.
 • Photo Printing - Photo printing er det bedste valg for logoer med mange farver eller dem med skygge eller graduering. Strenge retningslinjer for kvalitet følges for at sikre dit logo har et holdbar finish og er meget modstandsdygtig over for ridser og buler.
 • Laser Engraving - Laser Engraving giver en meget præcis og ren finish og er ideel til logoer med skarpe og veldefinerede grænser.

Hvordan laver jeg en bestilling?

Vi gør det enkelt og nemt for dig at placere din bestilling. Følg de 3 trin nedenfor:
 1. Kontakt os via e-mail eller telefon og vi vil emaile dig en komplet prisliste, sende dummy prøver, og give et mock-up der viser, hvordan dit logo ser ud på produktet (vi kalder dette et "virtuelt billede"). En salgskonsulent vil være til rådighed til dig for at guide dig gennem denne proces. Der er ingen forpligtelse til at bestille på noget tidspunkt. Bemærk: at sende os dit logo i en høj opløsning eller en vektor filformat vil fremskynde processen.
 2. Gennemgå det virtuelle billede vi e-mailer dig. Du kan anmode om så mange ændringer, som du ønsker, eller bede om yderligere oplysninger, du har brug for.
 3. Bestil online - Hent dit password, så login til vores kundecenter og brug "Få pris eller bestil" - det er hurtigt og nemt. Du kan også bestille via din kundeadministrator - e-mail ham /hende med en ordrebekræftelse eller købsordren. Du bedes angive antal, hukommelseskapacitet, tilbehør, levering og faktureringsadresse sammen med alle andre relevante oplysninger. Husk at vedlægge det virtuelle billede, når at du ønsker at bekræfte.

Har i et minimums bestilling?

Mens andre kræver en minimums bestilling på 250-200 enheder, er vores kun 10 enheder. Faktisk opfordrer vi små forsøgs bestillinger!

Hvor meget data kan en USB stiks indholde?

Lagerkapaciteten er strengt afhængig af størrelsen af ​​hukommelsen på produktet. Vores USB produkter har hukommelse størrelser fra 2 GB hele vejen op til 64 GB. For at estimere de nødvendige størrelser, menes, at den gennemsnitlige fotostørrelse er 2MB, gennemsnitlig MP3 musikfiler er 4MB, og den gennemsnitlige films størrelse er 500 MB.

Hvad er din produktgaranti?

Alle vores produkter er støttet af en 10 års garanti.

Hvad akkrediteringer og certificeringer har din virksomhed?

Our company is ISO 9001:2015, ISO 14000, and FFC certified.

Er dine produkter RoHS?

Ja, alle vores produkter har RoHS certifikat.

Hvad er jeres reklamationsproces?

Vi afhenter dine bestilte varer uden beregning hvor du ønsker at afhentningen skal foregå. Hvis der er den mindste fejl, vil vi gøre alt for udbedret fejlen. Blot kontakt din Account Manager for yderligere assistance, hvis du oplever problemer med din ordre.
Da alle vores produkter er fremstillet efter behov og tilpasset til dine specifikationer er annullerings bestemmelser i forbrugerrettighedsdirektivet (og / eller tilsvarende internationale bestemmelser) ikke gældende.

Hvilke mærker af hukommelse bruger du i dine produkter?

To ensure you get the highest quality products, we only use klasse-A quality memory from the likes of Samsung, Hynix, Intel and Micron. They're the same components used by companies like Apple and Sony.

Hvor kan du levere til?

I øjeblikket leverer vi til alle EU-lande, USA, Canada, Australien, New Zealand, Sydafrika, Hong Kong og Singapore.

Hvorfor skal jeg bestille USB-produkter med logo fra dig og ikke fra andre leverandører?

I løbet af næsten 10 år har vi etableret os som en betroet leverandør af USB-nøgler med logo til virksomheder, skoler og offentlige institutioner over hele verden. Takket være vores egen ISO-9000 certificeret fabrik, kan vi altid levere produkter af høj kvalitet med den korteste leveringstider i branchen. Desuden brænder vi for kundeservice og vil gøre hvad det kræver at hjælpe dig lykkes.

Hvordan gør andre brug af USB produkter med logo?

Logo brandede USB produkter er populære reklameværktøjer for skoler, virksomheder og organisationer. Nedenfor er almindelige måder virksomheder og organisationer bruger USB stiks til reklamation:
 • Virksomheder giver dem væk til potentielle kunder på messer, seminarer og arrangementer for at gøre deres brands mere succesfulde.
 • Selskaber giver dem til deres medarbejdere og kunder som gaver.
 • Håbefulde musikere og kendte rock stjerner bruger dem til at distribuere deres album udgivelser.
 • Skoler giver eller sælger dem til studerende, der skal bruge dem til opbevaring af kursus læseplaner og opgaver.
 • Professionelle fotografer indlæse nøglerne med deres kunders billeder og giver dem til deres kunder som gaver.
 • Brudepar bruge dem som gaver til deres bryllup for at glæde deres venner og familiemedlemmer.